Begagnad iPhone i Göteborg

 • En bra affär att köpa begagnade mobiler i Göteborg

  Vi säljer begagnade mobiltelefoner, huvudsakligen begagnade iPhones. De begagnade mobiler vi säljer är alltid funktionstestade och säljs med garanti.

  Varför köpa nytt när du kan köpa en begagnad iPhone i Göteborg?

  Att köpa en begagnad iPhone är betydligt billigare än att köpa en ny och eftersom du kan få 12 månader garanti på den begagnade behöver du inte heller oroa dig för oväntade fel, vi är nöjda när du känner dig lika trygg med våra begagnade iPhones som med en ny. Att köpa en begagnad iPhone är ett sätt att återanvända de resurser som redan utvunnits på jorden och därmed bidrar till att förlänga jordens livslängd.

  Gå till vår sida om begagnade mobiler för att se priser och aktuellt utbud.

  Vilka begagnade mobiler är i fint skick även begagnad?

  Många undrar vilken begagnad iPhone man ska köpa, vår motfråga brukar oftast vara vilka behov man har. Det viktiga är att din iPhone täcker de behov du behöver utföra. Exempelvis kanske man inte behöver den absolut nyaste iPhone om man bara använder den för att ringa samtal och skicka SMS, då räcker det oftast med en äldre variant och/eller en variant med mindre minne.

  Samma gäller för en arbetstelefon som kanske bara skall användas för att ta emot samtal, där kanske man dock behöver se över vilken version av iOS man behöver om man använder en särskild växel, utöver det behöver den begagnade iPhonen inte ha så stort minne eller vara av någon nyare modell.

  Om du är osäker på vilken begagnad iPhone du ska köpa, tveka inte att höra av dig till oss så ska vår expert inom området hjälpa dig att hitta rätt iPhone för behoven.

  Gå till vår sida om begagnade mobiler för att se vilka telefoner och modeller vi har till salu just nu.

  /Mobilplaneten