LAGA iPad

Blixtsnabb service medan du väntar – mobilreparation i Göteborg på 45 minuter

Vi är stolta och glada över att kunna erbjudamobilreparation på under timmen för dig som inte har alltför långt till vår mobilverkstad på Kapellgatan 6 för din mobilreparation i Göteborg. Det går bra att komma in för mobilservice av din enhet som drop in och du kan också att ringa före och bestämma en specifik tid med någon av våra servicetekniker. Att vi är snabba är något vi är stolta över men det innebär inte att tummar på kvalitén eller att vi är dyra. Tvärtom så tycker vi om att våra både snabbast och väl prissatta.

Postservice med fri frakt och gratis lånetelefon från vår mobilverkstad

För dig som inte har lust eller möjlighet att ta dig till vår mobilverkstad för service av din mobil eller surfplatta, har vi tagit fram en lösning där du kan posta dina enheter till oss. Beställ enkelt hem mobilplanetens låda och skicka sedan din enhet till oss med post. För oss är det viktigt att servicen går så smidigt som möjligt för dig och vi har därför tagit fram möjligheten till gratis lånetelefon under perioden som dina enheter lagas. Självklart erbjuder vi detta helt kostnadsfritt när du behöver laga en sprucken skärm på din enhet. Läs fler detaljer om hur det går till att få en kostnadsfri lånetelefon under din mobilreparation här. Själva mobilservicen tar inte mer än 3 – 4 dagar och du bör få tillbaka din lagade mobiltelefon på ungefär än en vecka.

Lång erfarenhet – servat mobila enheter i vår mobilverkstad närmare ett decennium

Men ännu mer stolta är vi över att vi inte låter snabbheten gå ut över kvalitén i vårt arbete. I vår mobilverkstad finner du att vi är extremt kunniga inom vårt hantverk. Vi tar oss också alltid tid att besvara de frågor du kan tänkas ha och vi ser till att du känner dig väl bemött. Även om vi är snabba när vi utför din mobilservice är det inte någon “quick fix” och vi ser till att den kommer att hålla länge. Vi vill gärna träffa våra kunder igen – men inte alltför snart – och inte på grund av att vår lagning inte håller.

Vi är stolta tekniker och håller hög kvalitet på vår service

I vår mobil verkstad jobbar vi tidseffektivt och noggrant och vi använder oss bara av originaldelar till reparationer och mobilservice. Att detta utan att för den sakens skull ta mer betalt än våra konkurrenter. Att laga en iPhone eller iPad med kopior istället för originaldelar innebär ofta en kvalitetssänkning och din telefon försämras kvalitetsmässigt. Vi vill att telefonen behåller sin höga kvalitet även efter en lagning och därför är vår målsättning att man ska försöka se till att telefonen innehåller samma delar som då den först lämnade fabriken.

Ditt förtroende för oss är viktigt – därför erbjuder vi branschens bästa och snabbaste kundservice

Då vi vet hur jobbigt det kan vara när olyckan är framme och man helt plötsligt har en mobil som inte fungerar som den ska har vi jobbat hårt på att erbjuda branschens bästa kundservice. När du fått en sprucken skärm, en vattenskada eller ännu värre, när din enhet har gått sönder helt, förstår vi vikten utav snabb och trevlig service. Att vara utan en fungerande mobil eller surfplatta kan av många upplevas som stressigt och vår uppgift är att hjälpa dig så snabbt och smärtfritt som möjligt med din mobilservice. Vi svarar alltid på mejl inom 24-timmar och ringer du får du hjälp efter bara några minuter.

Vi hjälper dig med ett miljövänligt alternativ i Göteborg och i hela landet

Mobilplaneten är ett grönt företag och vi vill se mer återvinning och återanvändning av teknikprylar. Vi tror på att alla företag måste ta sitt eget ansvar för att undvika förstöra vår vackra planet. Vi på mobilplaneten har koll på att alla trasiga delar som passerar genom vår butik och vi ansvarar för att de hamnar på rätt ställe. Utöver det är de flesta av våra produkter gjorda med ett miljömedvetet tänk och återvunna material.

Tillsammans minskar vi teknikskrotet när vi lagar och återanvänder mobila enheter

Utöver att vi kämpar hårt behöver vi också din hjälp. I slutändan är det nämligen du som konsument som har möjlighet att vara med och påverka. Att laga din mobil i Göteborg, istället för att slänga den och köpa en ny, bromsar de negativa miljöeffekter som onödig nyproduktion innebär. Genom att byta ut trasiga delar i våra teknikprylar, på ett sätt som håller, minskar vi tillsammans teknikskrotet. Vi eftersträvar med andra ord hållbarhet – både för din mobil och för planeten vi bor på.

Våra värderingar – transparens och hållbarhet

Ärlighet varar längst, även då det gäller att laga din mobiltelefon eller surfplatta. För att se till att förväntningarna ligger i fas med det resultat vi kan producera ser vi på Mobilplaneten alltid till att ha en uppriktig dialog med dig. Du ska som kund alltid kunna få svar på vad det är för delar som används för lagningen, samt var de gamla och trasiga delarna tar vägen. Varför är kvalitet så viktigt för oss? Vi vill att du som kund blir så nöjd som det bara gå med mobilservicen vi utför. Du ska inte heller få några överraskningar om kostnader eller gömda avgifter. Utöver våra värderingar om transparens bygger vår yrkesglädje även en bredare tanke om hållbarhet och vi har alltid med oss ett miljötänk. Varmt välkomna till Mobilplaneten!

Mobilplanetens Blogti