Sell

Så här säljer du din begagnade mobiltelefon

Få en prisuppskattning för din telefon

Svara på fem enkla frågor gällande skicket på din telefon och vi räknar ut en prisuppskattning åt dig

Du får en färdigt betald fraktsedel

Vi skickar dig en färdigt betald fraktsedel per email efter att du fyllt i dina uppgifter. All leverans samt retur är kostnadsfri för dig

Efter granskning flyttar vi över pengarna via banköverföring

Våra professionella tekniker granskar skicket på din telefon och raderar all data med 100% säkerhet. Vi kommer att göra betalningen inom nästa arbetsdag efter att vi mottagit din telefon

Vaij din enhet

  Personliga detaljer

   Personliga detaljer

   För mer information kring laptops vänligen maila oss : info@mobilplaneten.se

   För mer information kring Apple Watch vänligen mails oss: info@mobilplaneten.se

   Varför sälja din mobiltelefon till Mobilplaneten?


   Mobilplaneten är ett pålitligt företag som både säljer och köper mobiltelefoner. Genom att sälja din begagnade mobil till oss kan du enkelt få kontanter för din gamla enhet samtidigt som du bidrar till en mer hållbar livsstil. Vi erbjuder en smidig process, säkra betalningar och ett miljövänligt alternativ när det är dags att uppgradera din telefon.

   Fördelar med att sälja till oss

   Snabb och enkel process

   Säkra betalningar via banköverföring

   Miljövänligt alternativ – din gamla telefon får nytt liv

   Vilka mobiltelefoner köper vi?

   iPhone-modeller vi accepterar
   Vi på Mobilplaneten köper de flesta iPhone-modeller, från äldre klassiker till de senaste flaggskeppsmodellerna. Oavsett om du har en iPhone 8, iPhone X eller en nyare iPhone 13 är vi intresserade av att köpa den.

    

   Android-telefoner vi köper
   Vi accepterar även ett brett utbud av Android-telefoner från varumärken som Samsung, Google, OnePlus, Xiaomi med flera. Från budgetmodeller till high-end-enheter – vi är intresserade av att köpa din Android-mobil.

   Vanliga frågor (FAQ)

   Hur länge tar det att få betalt?

   Vi strävar efter att göra betalningen inom nästa arbetsdag efter att vi mottagit din telefon. I de flesta fall får du dina pengar inom 24 timmar efter att vi inspekterat din enhet.

   Vad händer om min telefon har skador?

   Våra experter gör en rättvis bedömning av din telefons skick. Även om din mobil har vissa skador kan vi fortfarande köpa den, men priset kan justeras beroende på skadornas omfattning.

   Raderar ni data från telefonen?

   Ja, vi raderar all data från din telefon med 100% säkerhet. Du behöver inte oroa dig för att känslig information hamnar i orätta händer. Våra tekniker använder professionella verktyg för att permanent radera all data.

   Betalar ni för frakt?

   Ja, vi tillhandahåller en färdigt betald fraktsedel som du får via e-post. Du betalar inget extra för att skicka din telefon till oss. Mobilplaneten står för alla fraktkostnader, både för leverans och eventuell retur.