Begagnade Mobiler

Köp renoverade iPhone

Köp renoverade iPads

Köp renoverade laptops

Köp renoverade Apple Watch

Köp andra enheter

12-Man Garanti

Hos oss far du alltid 12
månaders garanti

Snabba leveranser

1-2 dagars leverans
efter köp

14 dagars returratt

Returblankett skickas
med varje telefon

Köp din begagnad mobiltelefon hos oss på Mobilplaneten

Begagnade mobiler med 12 månaders garanti och öppet köp! Alla våra mobiltelefoner är restaurerade och återställda.

På Mobilplaneten förstår vi att en mobiltelefon är mer än bara en enhet; den är en central del av din vardag. Därför är vårt uppdrag att erbjuda dig de bästa begagnade mobiltelefonerna på marknaden, inklusive iPhones, till priser som är både plånboksvänliga och miljömedvetna. Med vår expertis och passion för mobilteknik, säkerställer vi att varje enhet vi säljer uppfyller strikta kvalitetskrav och levereras med garanti, så att du kan handla med förtroende.

Vår snabba service, branschledande kundsupport och engagemang för högsta kvalitet har gjort oss till ett pålitligt namn inom mobilreparationer och försäljning av begagnade mobiltelefoner. Oavsett om du behöver en pålitlig enhet snabbt, eller letar efter ett mer ekonomiskt och miljövänligt alternativ till en ny telefon, är Mobilplaneten här för att hjälpa dig.

Utforska vårt sortiment av begagnade mobiltelefoner idag och upplev skillnaden med Mobilplaneten – där kvalitet, pålitlighet och kundtillfredsställelse alltid står i centrum.

Om Mobilplaneten – Du kan köpa din begagnade mobil direkt i vår butik i Göteborg

 

Mobilplaneten är inte bara en leverantör av begagnade mobiltelefoner; vi är din partner i mobilteknik. Grundat med en vision om att erbjuda en service som tar ordet “kundnöjdhet” till en helt ny nivå, har vi etablerat oss som en ledande aktör i Göteborg med omnejd. Vår kärnverksamhet omfattar inte bara försäljning av renoverade mobiler, utan sträcker sig även till professionella reparationstjänster och kundanpassade lösningar för både privatpersoner och företag.

Vårt engagemang för kvalitet och snabb service

 • Snabb service: Vi förstår värdet av din tid. Därför är våra reparationstjänster utformade för att vara snabba och effektiva, med en standardtid på endast 45 minuter för reparationer utförda i vår butik. För postservice strävar vi efter att skicka tillbaka din enhet dagen efter vi mottagit den.
 • Kvalitet i fokus: Vi använder endast reservdelar av originalkvalitet och följer strikta processer för att säkerställa att din enhet fungerar som ny efter varje reparation.
 • Branschledande kundservice: Vårt team är dedikerat till att ge dig bästa möjliga service, vilket innebär att vi snabbt svarar på samtal och e-postförfrågningar.
 • Fri lånetelefon och Livstidsgaranti: För att minimera din oförmåga att vara utan mobil erbjuder vi en gratis lånetelefon under reparationstiden. Dessutom erbjuder vi en livstidsgaranti på alla våra mobilreparationer, vilket speglar vår förtroende i vårt arbete och våra delar.

Hos Mobilplaneten sätter vi alltid kunden först, och vår målsättning är att erbjuda lösningar som inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar. Vare sig du är ute efter en begagnad mobiltelefon eller behöver professionell reparation av din nuvarande enhet, kan du lita på att vi levererar kvalitet och värde varje gång.

Varför välja begagnade mobiltelefoner utan abonnemang?

I dagens snabbt föränderliga värld av teknik finns det ett växande behov av smarta och hållbara konsumtionsval. Att välja en begagnad mobiltelefon från Mobilplaneten är inte bara ekonomiskt fördelaktigt, utan det är också ett steg mot en mer hållbar livsstil. Här är några av de viktigaste anledningarna till att överväga ett köp av en begagnad enhet:

 • Kostnadseffektivt: Att köpa en begagnad mobil kan spara en betydande summa jämfört med att investera i en helt ny enhet. Detta gör det möjligt för alla att ha tillgång till modern teknologi utan att det kostar för mycket.
 • Miljövänligt: Genom att välja begagnade telefoner bidrar du till att minska e-avfall och därmed minska miljöpåverkan. Detta återanvändningsförfarande förlänger livslängden på mobiltelefoner och främjar en mer cirkulär ekonomi.
 • Kvalitetskontrollerad och pålitlig: Varje begagnad mobiltelefon vi säljer genomgår en noggrann inspektionsprocess för att säkerställa att den uppfyller våra höga standarder för kvalitet och prestanda.
 • Garanti för trygghet: Vi erbjuder garanti på alla våra begagnade mobiltelefoner, vilket ger dig extra trygghet när du handlar hos oss.

På Mobilplaneten är vi engagerade i att ge våra kunder tillgång till högkvalitativa och prisvärda alternativ. Oavsett om du är ute efter en uppdaterad modell eller letar efter en kostnadseffektiv lösning, har vi det du behöver.

begagnad mobiltelefon

Våra tjänster och erbjudanden

På Mobilplaneten strävar vi efter att erbjuda en omfattande uppsättning tjänster och erbjudanden som uppfyller våra kunders mångsidiga behov. Vår expertis och flexibilitet gör det möjligt för oss att leverera skräddarsydda lösningar, oavsett om det gäller en enskild kund eller ett stort företag. Här är några av de tjänster och förmåner som vi är stolta över att kunna erbjuda:

 • Fakturering med 30 dagars betalningsvillkor: Vi erbjuder företagskunder en bekväm faktureringslösning som underlättar smidiga och effektiva transaktioner.
 • Skräddarsydda kundupplägg: Vi förstår att varje kund är unik. Därför erbjuder vi anpassade lösningar som baseras på dina specifika behov och önskemål.
 • Post-service med snabb turnaround: För de som inte kan besöka vår butik erbjuder vi en effektiv post-service, där vi oftast returnerar enheten dagen efter att vi mottagit den.
 • Personlig kontaktperson: Vi tror på personlig service. Som kund hos oss får du en dedikerad kontaktperson som ser till att dina behov och önskemål alltid prioriteras.
 • Företagskundprogram: Med över 100 företagskunder i Göteborgsområdet är vi en betrodd partner för företag av alla storlekar. Vi erbjuder både faktura- och avtalskundalternativ.
 • Hantering av försäkringsärenden: Vi är godkända av de flesta försäkringsbolag för reparationer av mobiler och iPhones, och vi stödjer dig genom hela processen för att laga din enhet.

Vårt mål är att göra ditt liv enklare och mer bekvämt genom att tillhandahålla högkvalitativa tjänster som sparar tid och pengar. Hos Mobilplaneten får du inte bara en produkt eller tjänst – du får en helhetslösning som är anpassad efter dina specifika behov.

Begagnade iPhones och andra märken

På Mobilplaneten förstår vi att våra kunder har olika preferenser när det gäller val av mobiltelefoner. Därför erbjuder vi ett brett urval av begagnade smartphones, inklusive populära modeller som iPhones, Samsung, Nokia och LG. Varje enhet i vårt sortiment har noggrant valts ut och genomgått en grundlig kvalitetskontroll för att säkerställa att den lever upp till våra höga standarder.

 • Brett sortiment: Vårt urval omfattar allt från senaste generationens smartphones till äldre modeller, så att alla kunder kan hitta en enhet som passar deras behov och budget.
 • Kvalitetsgaranti: Alla våra begagnade telefoner är noggrant testade och renoverade för att säkerställa att de fungerar som nya. Vi står bakom kvaliteten på våra produkter och erbjuder garanti för ytterligare trygghet.
 • Prisvärdhet: Genom att köpa en begagnad telefon från oss får du tillgång till premiumteknik till en bråkdel av priset jämfört med nya enheter.
 • Miljömedvetet val: Att välja en begagnad telefon är inte bara bra för plånboken, det är också ett miljövänligt alternativ som bidrar till att minska elektronikavfall.

Oavsett om du letar efter den senaste iPhone-modellen eller en pålitlig äldre enhet, kan du lita på att Mobilplaneten erbjuder produkter av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Välj hållbarhet och kvalitet – välj Mobilplaneten för ditt nästa mobilköp.

Kontakta oss

Vi på Mobilplaneten är alltid redo att hjälpa dig med dina frågor och behov. Vare sig det gäller information om våra produkter och tjänster eller specifika förfrågningar, är vårt team här för att ge dig den support du behöver.

Kontakta oss här!

Vi hör gärna från dig!

Oavsett om du behöver hjälp med att välja rätt mobiltelefon eller har frågor om våra reparationstjänster, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta de bästa lösningarna för dina mobilbehov.

Vad är fördelarna med att köpa en begagnad mobiltelefon från Mobilplaneten?

Att köpa en begagnad mobiltelefon från oss är både kostnadseffektivt och miljövänligt. Dessutom säkerställer vi genom noggranna kvalitetskontroller att varje telefon är i utmärkt skick och vi erbjuder garanti för extra trygghet.

Vilka garantier erbjuder ni för begagnade telefoner?

Vi erbjuder garanti på alla våra begagnade mobiltelefoner. Detta innebär att om du upplever några problem med din telefon under garantiperioden, hjälper vi dig att lösa dem kostnadsfritt.

Kan jag få hjälp med att välja rätt mobiltelefon för mina behov?

Absolut! Vårt kunniga team är här för att hjälpa dig att välja en mobiltelefon som passar dina behov och budget. Vi erbjuder personlig rådgivning både i butik och via telefon eller e-post.

Erbjuder ni reparationstjänster för mobiltelefoner?

Ja, vi erbjuder professionella reparationstjänster för de flesta märken och modeller. Vårt team av experter kan snabbt diagnostisera och åtgärda problem med din mobiltelefon.

Hur snabbt kan ni reparera min mobiltelefon?

För reparationer som utförs i vår butik strävar vi efter att ha din mobiltelefon klar inom 45 minuter. För reparationer som skickas med post kan processen ta 2-3 dagar.