LAGA iPhone

Laga iPhone – Vanliga reparationer för iPhone

En olyckshändelse som inte är helt ovanlig vad gäller att laga iphone är att tappa sin mobiltelefon i golvet. Det leder ofta till en krossad skärm eller sprickor som negativt påverkar användarupplevelsen och din mobiltelefons funktioner. Om till exempel retinaskärmen hos en iPhone 8 spricker måste du byta glas på telefonen och få en iphone reparation utförd av en kompetent och pålitligt iPhonereparatör. En annan vanlig iphone reparation för denna modell är slitage och glapp i hörlursuttaget och i uttaget för laddaren. Både problem i form av glapp i uttagen och sprickor i skärmen är lyckligtvis enkelt att åtgärda och kräver inte någon längre reparationstid. Hos Mobilplaneten går det snabbt att laga iPhone utan några nämnvärda väntetider. Det vanligaste tiden för en iphone reparation är ca 30 – 45 minuter.

Gratis felsökning av mjukvaran inför en iPhone reparation – Rädda viktiga filer med dataräddning

När du som kund väljer att laga iPhone hos oss erbjuder vi kostnadsfri felsökning. Om du behöver laga iPhone eller iPad är det inte alltid hårdvaran som är det allra mest värdefulla för användaren. Det kan vara så att din telefon inte startar eller att ljudet har slutat fungera och du behöver lämna in din mobiltelefon för lagning. Det är vanligt förekommande att man har filer av ett högt affektionsvärde sparade på internminnet som man är rädd om. Om mobilen slutar fungera kan bilder, meddelanden, anteckningar och annan värdefull information gå om intet när du behöver laga iPhone. Genom att lämna in din telefon för en iPhone reparation till Mobilplaneten, går det att rädda viktiga filer tack vare en så kallad dataräddning. De flesta av oss vet inte varför ens telefon slutar fungera. Det är hur som helst viktigt för de flesta ägare att få problemet åtgärdat snabbt så att man kan återgå till det normala och kunna använda sin egen telefon igen.

Bara originaldelar när du ska laga din iPhone

Hos Mobilplaneten ser vi till att laga iPhone med kunden i fokus. Det innebär att vi i våra iphone reparationer endast använder originaldelar för att återställa mobiltelefonen till dess ursprungliga skick. De reservdelar som används för att laga iPhones i vår verkstad rekommenderas av självaste Apple. Detta säkerställer att mobiltelefonen, efter en iphone reparation, blir som ny igen. Oseriösa aktörer använder billiga kopior för att utföra iphonereparationer, vilket riskerar att din mobiltelefon får en försämrad prestanda. Om inte originaldelar används vid exempelvis ett skärmbyte kan exempelvis färgerna förlora sin lyster och det finns risk för att ljusstyrkan sjunker samt att upplösningen blir sämre. Vi på Mobilplaneten vill att du som kund ska bli nöjd med vårt arbete och använder därför endast originaldelar när vi ska byta skärm på eller laga iPhone.

Hög kvalitet och snabbt arbete när du ska laga iPhone eller byta batteri hos oss

Vi på Mobilplaneten erbjuder snabba och säkra iPhonereparationer av din mobiltelefon. Om din skärm är trasig går det att byta glas i vår butik medan du väntar. En trasig skärm tar sällan längre än en halvtimme att åtgärda och du får på så vis snabbt tillbaka din telefon i perfekt skick. Hos oss kan du som kund vara säker på att din iphone reparation utförs av erfarna reparatörer. För att du ska känna tillit till oss använder vi oss endast av originaldelar när vi ska laga iPhone och iPad-enheter. När du väljer att laga iPhone hos oss kan du känna dig trygg och säker på att iphone reparationen utförs enligt tillverkarens rekommendationer.

Byta skärm och byta batteri – De vanligaste problemen vid en iPhone reparation

Retinaskärmen är det som gör iPhone 7 unik, men tyvärr är det även dess akilleshäl. En vanlig skada är att skärmen spricker och att du behöver byta glas på din iPhone. Att behöva byta skärm kan hända vem som helst efter att oavsiktligen ha tappat mobilen i golvet. Iphone 7 är inte särskilt stöttålig varpå sprickor och en trasig skärm är vanligt förekommande problem. Med tiden är det även vanligt att uttagen för headset och laddare börjar glappa. Ungefär vartannat år blir det aktuellt att byta batteri, eftersom iPhone 7 har en begränsad batterilängd. Som tur var är det enkelt att åtgärda alla dessa vanliga problem genom att lämna in telefonen på en iphone  reparation.

När du ska laga iPhone används endast originaldelar från Apple

För att din Apple telefon ska behålla sin ursprungliga kvalitet är det avgörande att endast använda originaldelar vid en iphone reparation. Vi på Mobilplaneten anser detta vara en självklarhet när vi ska laga iphone och vi använder inget annat än originaldelar vid en iPhone reparation. Kopior riskerar nämligen att försämra mobiltelefonen och påverkar till exempel upplösningen, ljusstyrkan och färgerna negativt. Den avancerade tekniken i Apples produkter kräver reservdelar som lever upp till samma höga standard som originalet för att resultatet ska bli bra. När du ska byta skärm på iPhone vill Mobilplanetens reparatörer återställa din enhet till dess forna skick. Att endast använda originaldelar är bland det enklaste och viktigaste vi kan göra för att åstadkomma detta och leva upp till de förväntningar våra kunder har på oss.

Att byta glas på iPad 3, 4 och iPad Air gör stor skillnad

iPad 3 och iPad 4 kan tack vare storleken på skärmen erbjuda dig som användare en oslagbar användarupplevelse. Eftersom skärmen består av glas kan repor och sprickor uppstå med tiden vilket kan påverka användarupplevelsen och försämra din iPad 3 alternativt iPad 4 eller iPad Air. Din iPad kan behöva viss omtanke och underhåll för att den ska fungera optimalt. En enkel lösning som ger stora resultat är att byta skärm på din iPad 3 alternativt iPad 4. Mobilplaneten erbjuder skärmbyte och ser till att endast originaldelar används vid reparationen. För att bibehålla samma kvalitet används endast rekommenderat glas när den tryckkänsliga retinaskärmen på iPad 3 och iPad 4 byts ut hos oss på Mobilplaneten.

Byta glas eller batteribyte – hos oss får du alltid snabb reparation när du ska laga iPad

Förutom skärmbyte när du ska laga iphone erbjuder vi på Mobilplaneten även batteribyte på alla enheter. Dessa två åtgärder är en bra kombination för att underhålla din iPad 3, iPad 4 eller iPad Air. Efter dessa åtgärder kommer din mobiltelefon tillbaka från verkstaden precis som ny igen. Vid alla ipad och iphone reparationer vi utför, använder vi oss endast av originaldelar som är utfärdade av Apple. Det gör att din iPad 3, iPad 4 och iPad Air inte förlorar sin ursprungliga kvalitet. Lämna in din iPad på lagning i vår butik så kan våra duktiga reparatörer undersöka hur vi på Mobilplaneten bäst kan hjälpa dig. Vi är stolta över att erbjuda snabb och hjälpsam service till alla våra kunder.

Att byta skärm på iPad Pro förbättrar upplevelsen

En spricka i din iPad Pros skärm kan anses vara en liten skada, men det påverkar i hög grad användarvänligheten och upplevelsen. Sluta dra ut på tiden och se till att få din iPad Pro åtgärdad. Tack vare ett nytt glas blir din iPad Pro som ny igen och kan användas optimalt. Se bara till att skärmen ersätts med ett nytt glas som lever upp till Apples standard. Det innebär att endast originaldelar garanterar samma kvalitet som en ny iPad Pro. Eftersom Mobilplaneten är mån om våra kunder garanterar vi att endast originaldelar används vid skärmbyte hos oss. Det gör att du som kund kan känna att din iPad Pro är i säkra händer.

Skärmbyte för iPad Mini 3 med originaldelar från Apple

För att din iPad Mini 3 ska fungera under lång tid behövs den ibland underhållas. Vi på Mobilplaneten är specialister och kan med hjälp av underhåll och reparationer göra att din iPad Mini 3 blir som ny igen. Vi utför exempelvis skärmbyte mycket snabbt och kan inom 30 minuter byta ut din gamla skärm till en ny. Hos oss kan du vara säker på att endast originaldelar används. Det gör att din iPad Mini 3 bibehåller samma goda kvalitet som när den kom från Apples egen fabrik. Efter ett besök hos oss på Mobilplaneten är sprickorna borta och skärmens touchfunktion återställd.

Genom att byta glas eller genomföra ett batteribyte gör du din iPad mini 3 snabbare

Ett batteribyte kan göra stor skillnad för din iPad Mini 3s prestanda och batterilängd. Med tiden blir batteriet i Apples produkter svagare och ungefär vartannat år är det aktuellt att byta ut batteriet. På grund av den slanka designen går det inte att själv byta batteri på iPad mini 3. Vi på Mobilplaneten finns här för att hjälpa dig och utför snabbt batteribytet på plats i vår butik i Göteborg. Ett nytt batteri gör underverk för din iPad mini 3 och är ett prisvärt sätt att förbättra dess prestanda och uthållighet. Längre batteritid gör den även mer användarvänlig och mer tillförlitlig.

Byta skärm och batteri på iPhone 5 och iPhone 5S

Vid lanseringen av Apples iPhone 5 blev många användare positivt överraskade. Användarupplevelsen som redan innan legat på en hög nivå har nu tagit nya höjder. En av anledningarna till detta är den kvalitativa skärmen hos iPhone 5 och iPhone 5S. Så länge den är intakt vill säga. En trasig skärm påverkar användarupplevelsen negativt och det är viktigt att lämna in mobiltelefonen så fort en spricka uppstår. Hos Mobilplaneten går det att få sin iPhone 5 lagad snabbt utan väntetid. På 30 – 45 minuter går det att återställa mobilen så att den blir som ny igen. Efter ett skärmbyte blir användarupplevelsen på samma höga nivå som innan sprickorna uppstod.

Viktigt att använda originaldelar vid skärmbyte på iPhone 5 och iPhone 5S

Det som gör iPhone 5 och iPhone 5S speciell är dess utmärkta retinaskärm. Skärmens upplösning är fenomenal och skärmens tryckkänslighet är förbättrad. Om sprickor uppstår i skärmen är det dock nödvändigt att lämna in sin iPhone 5 och iPhone 5S för ett skärmbyte. För dig som användare är det således viktigt att få en ny skärm av samma kvalitet och inte riskera att betala dyrt för en billig skärm av sämre kvalitet. Vid reparation hos Mobilplaneten används uteslutande originaldelar från Apple för att du som kund ska få tillbaka din mobiltelefon i bästa möjliga skick. Vårt mål är att din telefon ska vara som ny när du får tillbaka den från oss och vi vill att varje kund ska känna sig nöjd med vår service.

Att byta sprucken skärm på iPhone 6 och iPhone 6S

När Apple lanserade iPhone 6 och iPhone 6S, som är en uppgraderad version av sin föregångare iPhone 5, blev reaktionerna positiva. Många trodde inte det var möjligt, men användarupplevelsen blev ännu bättre och Apple höjer återigen standarden på sina mobila produkter. En positiv aspekt är skärmen som gör att användaren kan njuta av en överlägsen bildkvalitet. Detta under förutsättningar att skärmen på din iPhone 6 och iPhone 6S inte går sönder. Ett trasigt glas på grund av sprickor eller repor försämrar användarupplevelsen drastiskt och det blir i sådana fall fråga om en reparation. Mobilplaneten fixar snabbt problemet och lagar en trasig iPhone 6 och iPhone 6S skärm på 30 – 45 minuter.

Originaldelar krävs när du ska byta glas och får ett kvalitativt skärmbyte även på äldre modeller

Vad som gör användarupplevelsen så bra hos iPhone 4s är dess retinaskärm. Skärmen skämmer bort användaren med en fenomenal upplösning och en anpassad tryckkänslighet. Om skärmen måste bytas ut är det viktigt att använda originaldelar för att återställa en iPhone 4s till dess ursprungliga skick. Tyvärr finns det aktörer på marknaden som använder billigare kopior av sämre kvalitet. Vi på Mobilplaneten vill återlämna din mobiltelefon i originalskick och använder därför endast originaldelar som kommer från Apple. Som kund går det att tryggt överlåta sin iPhone 4s i våra händer och få tillbaka den i gott skick. För oss är det viktigt att utföra en iphone reparation med kundens trygghet i fokus.

Vi kan byta batteri och utföra iPhone reparationer på följande modeller

Er nuvarande lista kommer här nedanför… alla ska vara [H3]. Denna rubrik kan ni givetvis lyfta upp högre upp på sidan så att det matchar sidan bättre.

  • iPhone 5, iPhone 5S
  • iPhone 6, iPhone 6S
  • iPhone 7, iPhone 8, iPhone 9

Vi kan byta skärm och utföra batteribyte på följande iPad modeller

  • iPad 3
  • iPad 4
  • iPad Air

Mobilplanetens Blogti