Mobilreparationer Lindome

Välkommen till Mobilplaneten – Din expert på mobilreparation i Lindome, Mölndal, Mölnlycke & Kungsbacka

På Mobilplaneten är vi passionerade om att erbjuda förstklassig mobilservice som tar definitionen av kvalitet till nya höjder. Med vår bas i Göteborg har vi utvidgat vår expertis till att inkludera Lindome, Mölndal, Mölnlycke och Kungsbacka, där vi är dedikerade till att ge våra kunder den bästa möjliga användarupplevelsen. Vår kärnverksamhet består av professionella reparationer och renovering av mobiler, en tjänst som vi utför med största noggrannhet och expertis.

Varje mobiltelefon är en värld i sig, och vi behandlar varje enhet med den uppmärksamhet och skicklighet den förtjänar. Genom att använda oss av originaldelar där det är möjligt, och kvalitetssäkrade reservdelar från väletablerade leverantörer när original inte finns tillgängliga, garanterar vi att din mobil återfår sin ursprungliga kvalitet och funktion. 

Vårt team av välutbildade tekniker är experter på att hantera ett brett spektrum av märken, inklusive iPhone, Samsung, Nokia och LG, och har även kompetens i att reparera bärbara datorer.

Våra tjänster

På Mobilplaneten förstår vi hur viktigt det är att ha en fungerande och tillförlitlig mobil i ditt dagliga liv. Därför erbjuder vi en bred palett av reparationstjänster för att säkerställa att din enhet fungerar som den ska. Våra tjänster inkluderar, men är inte begränsade till:

Reparation av skärmar

Från sprickor till fullständig skärmbyte, vi ser till att din skärm ser ut och fungerar som ny.

Batteribyte

Upplev längre batteritid och bättre prestanda med vårt batteribyteservice.

Vatten- och skadeservice

Om din enhet har fått vattenskador eller andra skador, har vi kunskapen att återställa den till sitt bästa skick.


Programvaruuppdateringar och felavhjälpning


Vi hanterar även mjukvarurelaterade problem för att försäkra en smidig användarupplevelse.

Reparation av kamera och ljudkomponenter


Förbättra dina foto- och ljudupplevelser med våra specialiserade tjänster.

 

För varje reparation använder vi oss av ESD-skydd för att skydda din enhet från statisk skada, och vi står ständigt redo att hitta den bästa lösningen för just ditt problem. Oavsett om det är ett enkelt skärmbyte eller en mer komplex reparation, garanterar Mobilplaneten en service av högsta kvalitet.

Varför välja Mobilplaneten?

Att välja rätt reparatör för din mobil är avgörande, och på Mobilplaneten står vi ut som det självklara valet av flera anledningar:

 • Originaldelar: Vi prioriterar användningen av originaldelar i våra reparationer för att garantera bästa möjliga kvalitet och funktion.
 • ESD-skydd: För att skydda din enhet under reparationen använder vi oss av ESD-skydd (Electrostatic Discharge) för att undvika statiska skador.
 • Expertteam: Vårt team av tekniker är inte bara utbildade – de är experter med lång erfarenhet inom reparationer av märken som iPhone, Samsung, Nokia och LG.
 • Renoverade mobiler: Vi tror på hållbarhet och erbjuder renoverade mobiler som inte bara är miljövänliga utan också upprätthåller hög kvalitet och prestanda.

Med Mobilplaneten kan du vara säker på att din enhet är i trygga händer, och att resultatet blir av högsta kvalitet.

Unika erbjudanden

Vi på Mobilplaneten förstår att varje kunds behov är unikt, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar:

 • Snabb service: Vi vet att din tid är värdefull. Därför strävar vi efter att reparera din mobil inom 45 minuter i vår butik. För tjänster via post, tar det normalt endast 2-3 dagar.
 • Lägre priser: Att reparera din mobil hos oss är inte bara en kostnadseffektiv lösning, utan också ett miljövänligt alternativ till att köpa en ny enhet. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, särskilt för företagskunder, tack vare våra starka leverantörskontakter.
 • Livstidsgaranti: Vi är så säkra på kvaliteten i våra reparationer att vi erbjuder livstidsgaranti på alla mobilreparationer.

Vårt mål är inte bara att reparera din enhet, utan att ge dig en service som överträffar dina förväntningar.

Fördelar med vår service

På Mobilplaneten är vi stolta över att erbjuda en service som inte bara reparerar din enhet, utan också tar hand om dig som kund. Våra främsta fördelar inkluderar:

Branschens bästa kundservice: Vi förstår vikten av snabb och effektiv kommunikation. Därför ser vi till att alla samtal besvaras inom några minuter och e-post inom 24 timmar.

Snabb service: Vi värderar din tid högt. Därför är alla reparationer i vår butik klara inom 45 minuter, och för tjänster via post tar det bara 2-3 dagar.

Kvalitet i fokus: Genom att enbart använda reservdelar i originalkvalitet säkerställer vi att din enhet återställs till sitt bästa skick.

Fri lånetelefon: För att minimera störningar i ditt dagliga liv erbjuder vi en gratis lånetelefon medan din enhet är under reparation.

Livstidsgaranti: Vi står bakom vårt arbete med en livstidsgaranti på alla mobilreparationer, vilket ger dig extra trygghet.

Företagstjänster

Mobilplaneten är inte bara en expert på individuella mobilreparationer – vi erbjuder även specialiserade tjänster för företag. Vårt erbjudande till företag inkluderar:

 • Fakturering: Vi erbjuder 30 dagars betalningsvillkor på fakturering, för att underlätta för ditt företags ekonomiska planering.
 • Skräddarsydda kundupplägg: Vi förstår att varje företag är unikt. Därför erbjuder vi anpassade lösningar baserade på era specifika rutiner, önskemål och behov.
 • Snabb service och Post-service: Vi erbjuder snabba reparationstider även för företagskunder, med möjlighet till reparationer i butik inom 45 minuter och effektiv post-service.
 • Personlig kontaktperson: För en sömlös serviceupplevelse tillhandahåller vi en kontaktperson för ditt företag.
 • Försäkringsärenden: Som godkända reparatörer för de flesta försäkringsbolag hjälper vi dig genom hela processen med att reparera din företagsenhet.

Våra företagstjänster är designade för att ge ditt företag den support det behöver, med minimal störning av er dagliga verksamhet.

Våra företagskunder

På Mobilplaneten värderar vi våra företagsrelationer högt och är stolta över att betjäna ett växande antal företagskunder i Göteborgsområdet. Vi förstår de unika utmaningarna och behoven som företag står inför när det gäller mobilreparationer och teknisk support. Våra tjänster för företagskunder inkluderar:

 • Flexibla avtalsalternativ: Välj mellan att vara fakturakund eller avtalskund, med enkla ansökningsprocesser direkt via vår webbplats.
 • Skalbara lösningar: Oavsett om ditt företag är stort eller litet, har vi kapacitet att hantera era behov med vår erfarna personal och effektiva arbetsflöden.
 • Företagsanpassade förmåner: Vi erbjuder förmånliga villkor och skräddarsydda lösningar som är anpassade för att stödja ditt företags produktivitet och effektivitet.

Vårt mål är att bli en långsiktig partner för ditt företag, och genom att välja oss får ni inte bara tillgång till högkvalitativa reparationstjänster, utan även en pålitlig rådgivare i teknikfrågor.

Försäkringsärenden

Vi på Mobilplaneten förstår komplexiteten och stressen som kan uppstå i samband med försäkringsärenden för mobilreparationer. Därför erbjuder vi omfattande hjälp för att göra processen så smidig som möjligt:

Godkända av försäkringsbolag: Vår verkstad är godkänd av de flesta försäkringsbolag för att hantera reparationer av mobiltelefoner och iPhones.

Komplett ärendehantering: Vi hjälper dig från start till mål med ditt försäkringsärende, inklusive dokumentation och rapportering till försäkringsbolaget.

Snabb och effektiv service: Vi ser till att din enhet repareras och återställs till dig så snabbt som möjligt, för att minimera avbrott i din vardag.

 

Vår expertis och erfarenhet inom försäkringsärenden innebär att du kan lita på oss för att hantera ditt ärende med största omsorg och professionalitet.

Din mobil förtjänar det bästa – Kontakta oss idag

På Mobilplaneten är vi här för att se till att din mobiltelefon eller bärbara dator får den omsorg och expertis den förtjänar. Oavsett om du behöver en snabb reparation, professionell rådgivning eller stöd i försäkringsärenden, står vårt team redo att hjälpa dig.

 • Boka en reparation: Är din mobil eller dator i behov av reparation? Boka din tid direkt genom vår webbplats eller ring oss för personlig service.
 • För företagskunder: Intresserad av att bli en av våra värderade företagskunder? Kontakta oss för att diskutera skräddarsydda lösningar som passar ditt företags unika behov.
 • Frågor och support: Har du frågor eller behöver teknisk support? Vårt kundserviceteam finns här för att ge dig svar och vägledning.