Pearlsmart Portabel Bluetooth Högtalare

iPearl PearlEasy Vattenresistant Blåtandshögtalare Flaska Orange

Med den portabla högtalaren från Pearlsmart kan du njuta av din musik var som helst.

 

Användning & kvalitetsintryck

Tanken med Pearlsmart högtalaren är att man ska kunna använda den överallt, då den är formad som en vattenflaska som är täckt med silikon runt om och som är stöt, damm och till en viss del vattentålig. Vilket öppnar upp för många användarmöjligheter. T.ex. att man kan sätta högtalaren i en vattenflaskhållare på cykeln så man kan spela upp musik när man är ute och cyklar utan att behöva oroa sig för att högtalaren ska gå sönder. Och med en batteritid på upp till 15 timmar blir det bara bättre!

Den ansluts med bluetooth eller via en 3.5mm kabel. Högtalaren är enkel att använda och bara dem nödvändigaste knapparna finns.

Produkten känns robust och välbyggd. Så den kommer inte ge vika i första taget.

Ljudkvalité

 Med dem 2 högtalarna som ger 360°surroundljud blir ljudet som kommer ur den här lilla flaskan helt fantastisk. Du får den djupa basen som krävs för att musiken ska låta häftig, samtidigt som man får ett rent och klart ljud även när man höjer volymen, vilket resulterar i att det inte är budgethögtalare vi snackar om.

Så för dig som är lite extra kräsen när det kommer till ljud, blir man verkligen inte besviken här!

 

Testande

Under dagen vi testade produkten blev vi väldigt nöjda med den. Bland annat fick den en stor uppgift vilket var att spela musik för oss här på kontoret och det ljudet som kom ut räckte gott och väl. Det som var det smidigaste var att vi kunde sätta högtalaren vart vi ville och sedan kunde vem som helst byta musik pga att den paras ihop med valfri bluetooth enhet. Sedan fick den även utstå regn när vi testade den utomhus.

 

Slutsats

Pearlsmart portabla högtalaren är väldigt prisvärd. Med sitt pris på 699:- får man mycket för pengarna. Med ett stort ljud i en liten och smart förpackning så kan man inte önska sig så mycket mer. Dem funktionerna den erbjuder gör den bra och det finns egentligen ingenting att klaga på . En  kul liten bonus man får när man parar ihop den med en Apple enhet är att man komma åt Siri genom att trycka en gång på telefonknappen på högtalaren.

 

Pearlsmart portabla högtalaren säljs hos oss på mobilplaneten för 699:-

 

/Robin L

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *