Laga iPhone Göteborg

LAGA IPHONE – GÖTEBORG
Laga iPhone i Göteborg på Avenyn 43 när du behöver få din iPhone lagad snabbt. Prisvärt och med kvalitet som du och din iPhone förtjänar ser vi till att din iPhone blir lagad med omsorg av våra tekniker. Våra tekniker har jobbat med att laga iPhone sedan flera år och är utbildade inom IT-teknik för att kunna utföra reparationer på de flesta elektronikprodukter, så som mobiler (iPhone, Samsung, Sony, LG, Motorola, Nokia, m.m.), datorer (både bärbara och stationära) och annan teknisk utrustning. KONTAKT Avenyn 43, 41136 Göteborg 031-202939 Mobilplaneten började sin verksamhet i Göteborg under våren 2012, i höstas 2014 flyttades verksamheten till Avenyn 43 för att komma ännu närmare sina kunder och ge en bättre upplevelse.

Under starten 2012 var det först och främst att laga iPhone som gällde i Göteborg. Men utförde även en del glasbyten för Samsung. Det vill säga att vi började med att byta glas på iPhone och Samsung. Men även byta batteri och andra småkomponenter.

Under åren utvecklades verkstaden och vi började laga fler modeller och utföra fler reparationer.

2014 var vi den verkstaden som utförde reparationer på flest mobilmodeller utöver iPhone och än idag är vi den som reparerar/lagar nästan alla mobiltelefoner på marknaden.

You may also like