Experter på att laga mobiler, mobilreparationer och byta glas på smartphones

Efter att Mobilplaneten snart nu har funnits och reparerat mobiler i 2.5 år och personalen vart verksamma i branschen i ännu fler år så känner vi att vi vågar ta steget och kalla oss experter inom mobilreparationer för smartphones. Vi har lagat tusentals mobiler och vi lagar flest variation på problem/fel i branschen när det gäller smartphones.

I början så lagade vi bara iPhones, idag utför vi reparationer för alla stora smartphonemärken, så som även Samsung, Nokia, LG, Sony och HTC. Utöver smartphones reparerar vi även surfplattor, så som iPads och Samsung/Galaxy-plattor.

Vi reparerar och byter ut allt från glasbyte, skärmbyten, batteri på iPhone, knappar, laddkontakter och ner till avancerade lödningar på modekort.

iPhone 4 moderkortEtt utav de vanligaste lödningsfel vi utfört är omlödning av Wifi & bluetooth/blåtand chippet på iPhone 4S. Detta behövs när wifi inte fungerar och visar det så kallade “wifi grey out”. Ett annat vanligt lödningsjobb som vi får göra är byte av laddkontakter på t.ex. Samsung Galaxy S3.

Vi utför nästan alltid reparationer på express för smartphones, vilket innebär snabbast möjliga tid för den reparationen utan att kompromissa kvalitet och resultat.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *