Återställ iPhone
Din iPhone var mitt uppe i en uppdatering… du kanske råkat stänga av mobilen, eller så kanske den fått slut på batteri eller så har Iphonen bara stannat upp mitt i uppdateringen… sen visar telefonen en liknande bild som ovan och du kommer på att du inte sparat dina bilder och/eller annan information och paniken uppstår.

Vart du än kollar så går det inte att hämta förlorad information men finns en hel drös med program som säger sig kunna ta fram raderad information – dessa fungerar inte, vi har redan testar ett flertal så spar på timmarna.

Men trots allt behöver du inte oroa dig helt och hållet. Hoppet finns att rädda dina filer, särskilt om du låtit telefonen vara efter att olyckan skett – alltså återställ inte telefonen i iTunes som telefonen säger, vi vill ha den så som det ser ut på bilden ovan – i återställningsläge / iTunes-läge.

I de flesta fall har vi möjlighet att reparera felet utan att informationen förloras, lyckas vi inte så betalar du inte.. enkelt och smidigt samt att med priset på bara några hundralappar så är vi dessutom billigare än vad programmen kostar som påstår sig kunna återhämta raderade bilder så det är bara ”win-win” för din del 🙂

Sen vill vi bara påminna om en grej, se till att göra ständiga säkerhetskopior på din information. Du vet aldrig om telefonen går sönder helt eller tappas bort. Så åter igen gör dig själv en tjänst och se till att göra ständiga säkerhetskopior på din mobil.